Welkom bij huisartsenpraktijk Ellenbroek & Fraanje

DE PRAKTIJK IS VOOR ALLE VRAGEN TELEFONISCH BEREIKBAAR OP DE NORMALE OPENINGSTIJDEN: 08.00-17.00 EN DINSDAG 08.00 TOT 12.30

 

WE HEBBEN BEPERKTE SPREEKUURTIJDEN INGERICHT. BELT U ALSTUBLIEFT EERST TELEFONISCH MET DE ASSISTENTE. ZIJ KAN AANGEVEN OF U EEN AFSPRAAK KUNT MAKEN.

 

 

KOM ALSTUBLIEFT NIET NAAR DE PRAKIJK ZONDER OVERLEG. HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP,

 

UW HUISARTSEN

 

Heeft u koorts en/of bent u benauwd: kom NIET naar de Huisartsenpraktijk en ook NIET naar de Huisartsenpost, maar neem telefonisch contact op! 

 

Op deze site kunt u informatie vinden over de praktijk van huisarts Dhr. N.A.J. Ellenbroek en Mw. M.J. Fraanje in gezondheidscentrum Oosterheem.

 

  

 

 

 

Disclaimer

De invulling en het beheer van deze website gebeurt onder verantwoordelijkheid van de de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ). De SGZ streeft naar correcte en actuele informatie op deze website, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt de SGZ geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.